Opening Het begin Danzas de Espaņa Nederland Theater en film Pers en programmas Boek en onderscheiden Tussen vrienden

 


 


Theater en film

In de weinige vrije tijd die de dans hem laat probeert hij zijn acteer talent te ontplooien in de film wereld. In 1978 speelde hij een van de hoofdrollen in de film "Nacht zonder zegen" van de regiseur Jan Dorresteyn. Met de zelfde regiseur werkte hij later in de T.V serie "Parralax".

In 1983 sloot de Ned. Opera stichting een kontrakt met hem af als solist y choreograaf van de opera"Carmen". Als choreograaf/dansmeester nam hij deel aan de opvoering van Goethe's "Clavigo" voor het Utrechtse toneelgezelschap Piek.Op uitnodiging van de Utrechtse Theater initiatieven en met subsidie van het Min.van Kultuur en de Gemeente Utrecht, maakte hij de choreografie voor "La casa de Bernarda Alba" van Federico Garcia Lorca, met onderdelen: Flamenco dans en muziek.

In 1985 nam hij deel als choregraaf/solist aan de voornaamste T.Vshow, die Nederland in Montreux (Zwitserland) jaarlijks vertegenwoordigt tijdens het "Gouden Roos" festival. Met zijn leerlingen van het Conservatorium en die van zijn studio in Utrecht geeft hij regelmatig voorstellingen van de spaanse dans in al zijn facetten, als van de populaire Zarzuelas (een spaanse operette vorm).

escanear0004 escanear0005 opera carmen cora canne meyer opera carmen marco bakker opera carmen roberta alexander opera carmen 3 opera carmen 4 opera carmen angela bello - stefania toczyska casa bernarda alba 1 casa bernarda alba 2 casa bernarda alba 3 parallax 1 parallax 2 parallax 3 parallax 4 escanear0032 pelicula 2 pelicula 4 pelicula 5 pelicula henk bos pelicula